Kétéves kislányt égetett halálra az Iszlám Állam

A kislány szüleit is élve égették el, amiért megpróbáltak megszökni a terrorszervezet által megszállt Kirkuk tartományból – írja az IraqiNews hírportál.

A család Rashad faluból származott, amely az iraki Kirkuk tartományban található. A térség jelentős része jelenleg az Iszlám Állam ellenőrzése alatt áll, a szigorú törvények mellett állandó rettegésben tartja a civil lakosságot a terrorszervezet.

Iraki biztonsági források az IraqiNews hírportálnak azt mondták, hogy a háromfős család Szalah al-Din tartományba, al-Alam településre próbált eljutni. A család a terroristák elől menekült, akik azonban a Hamrin-hegységben elfogták őket.

A terrorszervezet minden bizonnyal tudott a család menekülési útvonaláról. Egy magát megnevezni nem kívánó forrás ugyanis elmondta: a terrorszervezet már előre kiküldte az embereit a hegységbe, hogy elfogják őket. Miután ez megtörtént, visszaszállítottak őket a falujukba, ahol mindhármójukat halálra égették.

Nem ez az első esett, hogy az Iszlám Állam ártatlan családokat végez ki, amiért megpróbálnak elmeneküli az általuk megszállt területekről. Legutóbb májusban végeztek ki hasonlóan brutális módszerrel egy ötfős családot.

kép:Iraqinews.com

(Visited 12 times, 1 visits today)

3 hozzászólás ehhez a cikkhez

  1. Borzalom!!!!! Meddig tart még?

    Válasz
    • Amíg nem a józan ész, hanem pillanatnyi politikai érdek mentén hozzák a döntéseket. Mint pl itt nálunk.

      Válasz
  2. Sajnos ennek már nem lessz vége! Európa nem fogott össze időben.Csak hiteget mindenki mindenkit .Persze bizakodni lehet én is azt teszem de látom,hogy mi folyik és ennek tudatában próbálok felkészülni lelkileg….

    Válasz

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez