Menő vagy gáz? Szúnyogháló-overál Japánból

Meleg nyár van, és biztos önt is zavarják az egyre nagyobbat harapó szúnyogok. Van rá megoldás, bár talán elsőre nem tűnik annyira menőnek, mint amennyire az: a szúnyogelhárító egyenruha.

Minden, ami nekünk magyaroknak probléma, a japánoknak lehetőség, hogy alkossanak valamit, amivel megoldhatják a problémát. Nyáron nagy gond lehet a harc a szúnyogokkal, akik szó szerint és átvitt értelemben is a vérünket szívják, megbánás és lelkiismeret-furdalás nélkül.

A szabadban akar nyugodtan Pokémon Go-t játszani, vagy vidáman fesztiválozni? Gond nélkül kerti partit tartani? Védekezzen a japán szúnyogháló-hálóinggel! Az amúgy is bizarr termékeiről ismert Bibi Lab  cég most ezzel a testre húzható vérszívók elleni esőkabáttal állt elő. A valódi neve „Netsmen Hordható Szúnyogháló”. Tekintettel arra, hogy a szúnyogok vonzódnak a sötét színekhez, ezek a ruhák pasztell árnyalatokban jelentek meg, ami extra védelmet biztosít a kis zümmögő fenevadak ellen.

f01

Ráadásul a különböző színű ruháknak egyedi nevük van:

A rózsaszín: Mennyei szűz tollazata.

A kék: A nyári kék ég zápora.

A fehér: Fehér tigris otthona

415

A cég azt is javasolja, hogy a teljes sikerhez szúnyogriasztóval is érdemes befújni. Ha pedig sürgős dolgunk akad, a megfelelő helyen ott a cipzár. A ruhák ára kb. 15 ezer forint és mosógépben mosható. Na ugye, hogy menő?

f02

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez