Addig húzta a kutyust az autója után, míg el nem pusztult

A rendőrség őrizetbe vette azt az autóst, aki kocsija mögött húzta a kutyát, mely végül elpusztult. A mérges polgárőrök pedig közzétették az interneten a sofőr személyes adatait.

Egy videón is jól látható a rettenetes eset, amikor egy férfi autója mögé kötözte a kutyáját, majd úgy húzta a forgalomban. A férfi ellen vizsgálat indult a kelet-kínai Weihai városában, de személyes adatai már a neten vannak – írja a dzwww.com kínai hírportál.

SCMPOST ATN DOG02

Amikor szemtanúk megállásra kényszerítették a járművet, a kutya már nem mozdult, és nagyon vérzett. A szemtanúk állítólag meg is verték a férfit, mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek.

A videó vírusként terjedt a kínai közösségi oldalakon, és sokan felháborodtak a kegyetlen sofőr tettén. Többen azt mondják: nem ússza meg ennyivel, mivel teljes neve, sőt lakcíme is kikerült a netre. Az egyik oldalon egy férfi azt állította, hogy az autós testvére, és a kutya veszett volt, megharapta az embereket. Azt mondta: mivel veszélyes lett volna, nem szállíthatta a kutyát az autóban, inkább mögé kötötte és lassan haladt.

SCMPOST ATN DOG02

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez