Megállt cicákat simogatni, miközben rendőrök üldözték

 

A több ezer dolláros lopás után menekülő floridai fiatal egy házba tért be üldözése közben, ahol vizet kért, majd leállt játszani az ott lévő cicákkal.

A helyi rendőrség közlése szerint a 21 éves Daniel Pinedo Velapatino egyik bartája pénztárcájából nyúlta le a többszázezer forintnak megfelelő összeget egy drogozással töltött éjszaka után. Majd egy Lexusszal menekült el, de nem jutott messzire. Az autóval több járműnek, köztük egy rendőrjárőrnek is nekiütközött, ami után gyalog menekült tovább az őt üldöző rendőrök elől – jelentette a floridai WPBF televízió híradója.
Menekülés közben egy Boca Raton városában álló ház hátsó bejáratához ment, ahol összetalálkozott Candace Noonannal. A nő, aki éppen az iskolába készülő fiával volt elfoglalva, megkérdezte, hogy mégis ki ő, és mit keres a házuknál, amire Velapatino közölte, hogy a szomszéd gyepét jött lenyírni, és megkérdezte, kaphat-e egy pohár vizet.
A gyanútlan nő ezt elhitte, és elment a vízért. Amikor visszatárt, azt látta, hogy Velapatino már bent van a házban, és a nappali kellős közepén fekszik a földön, és a család macskáival játszik. “Nagyon furcsa volt, ott simogatta a cicámat. Olyan volt, mintha be lenne dorogzva, vagy mentális problémákkal küzdene” – mondta el a nő.
A nő férje ekkor kérdéseket kezdett el feltenni a férfinak, aki ekkor elszaladt a házból. “Ekkor vettük észre a rendőröket az utcában, és összeállt a kép” – mondta el a nő. Azonnal értesítették a zsarukat, akik így folytatni tudták a tolvaj üldözését, akit végül az Intracoastal Waterway nevű csatornában fogtak el egy rendőrhajó segítségével.
Velapatino elmondása szerint azért lopta meg barátját, mert kétezer dollárral tartozott édesanyjának, és azt akarta rendezni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez