Tippeljen, hány éves ez a modell

A képeken látható modell japán származású, és kora miatt igen népszerű az interneten. Sokan el sem hiszik, valójában hány éves. Ha valamit tudni lehet a japánokról, akkor az az, hogy a nők sokáig fiatalosak maradnak.

Azt mondják, a japánok kora már hivatalosan is kezd ellenőrizhetetlenné válni. Nézze meg az alábbi modell, Hirako Risa képeit és tippeljen, hány éves.

asefsefsfd dfgdgrdsf
fsagadrfgrdf

Japánban szokás megkérdezni egymás korát, pontosan azért, mert ránézésre nehéz megítélni. Sok külföldi nő irigyli a japán nők fiatalos arcvonásait. A fent látható modell az idén lett 45 éves, mégis úgy néz ki, mintha 20-as éveiben járna. 1971-ben született, abban az évben, amikor Jimi Hendrix meghalt, majd rá egy évre a Beatles is feloszlott.

Risa egyébként állítólag büszke korára, és a kamerák előtt egyáltalán nem szégyenlős. Instagram képei iszonyatosan népszerűek.

A kommentelők hisznek abban, hogy Risa különleges géneket örökölt, míg mások azt gondolják, hogy az egész csalás. Annyi viszont biztos, hogy a 45 éves nő képei a kora miatt népszerűbbek, mint valaha.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez