A bevásárlóközpont kerítéséhez kötözte a kerekesszékes nőt – őrizetbe vették

A gondozónője követte el ezt egy idős asszonnyal Ramat Ganban, Izraelben. A fülöp-szigeteki nőt a belügyminisztérium most ki akarja toloncolni az országból.

Az idős asszonyról egy járókelő készített képeket, amint magatehetetlenül ül a tűző napon az Aylon bevásárlóközpont kerítéséhez kötözve. A közösségi médiában villámgyorsan terjedtek a fotók, onnét tudni azt is, hogy több mint 40 percre hagyták kint a mozgáskorlátozott nőt. A járókelő megkereste a bevásárlást végző gondozónőt, rászólt, mire az annyit válaszolt, hogy  sorry, sorry, kisietett és eltolta a kerekesszéket – írja az ynetnews.

gondozó

A rendőrség még aznap vizsgálatot indított, és szociális munkások segítségével a nyomára bukkant a fülöp-szigeteki gondozónőnek. Be is vitték. A migrációs hivatal közölte, hogy a belügyminiszter utasítására megindítják a kitoloncolási eljárást. A miniszter azt mondta, a nő embertelenül és szégyenletesen viselkedett.

A fülöp-szigeteki gondozónő mellé hivatalból kirendelt ügyvéd szerint védence tagadja a vádakat, és együttműködik a nyomozókkal. A nő azt állítja, hogy nem kötötte ki az idős asszonyt, és állandóan a közelében volt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez