Égve hagyja a lámpát éjszakára a szellemváros lakója

Akár horrorsztoriba is beillene egy 56 éves kínai nő élete, mivel nemcsak szomorú, de félelmetes is.

Egy kínai nő egyedül él egy félig kész panelházban ott, ahol egy sor házat hagytak félbe. A környéket, melyet azóta benőtt a gaz, szellemvárosnak is nevezik, nem véletlenül. Éjszaka különös dolgok történnek – írja az scmp.com.

A nő 2014 óta él az egyik félkész házban, mivel korábban 150 ezer jüant (több mint 6 millió forint) fizetett be előlegként egy lakásra. Az ingatlant azonban a fejlesztő cég anyagi okokra hivatkozva nem fejezte be, az építkezések felénél eltűnt. A nő egyike egyike annak a  20 embernek, akik az egy négyzetkilométeres területen ennek ellenére elfoglalták lakásukat. Az egyik épületben teljesen egyedül él, de nincs éppenséggel nyugodt élete.

Sötétedés után soha nem mer kimenni, gyakran álmatlanság gyötri, mert furcsa hangokat hall az szomszédos, üres szobákból. Mindig becsukja az ajtókat és az ablakokat, a lámpát pedig égve hagyja egész éjjel.

„A szomszédos épületekben ebből tudják, hogy még életben vagyok” – mondta Lei a lapnak. A korábbi építési területtől a legközelebbi élelmiszerbolt 2 kilométerre van, odajutni pedig sűrűn benőtt ösvényen lehet. A South China Morning Post szerint a városban nem ez az egyetlen félbehagyott ingatlanprojekt.


SCMPOST ATN GHOSTCITY15

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez