Elvette az anyósát – két hónap után válni akar

Azt mondja: rájött, hogy hülye volt. Az asszony is visszacsinálná a dolgokat.

A 22 éves Szuradzs Mahta egy kis faluban élt Bihar államban, Indiában a feleségével és a kisfiával. Egy nap aztán ágynak esett: az anyósa járt át ápolni. Addig-addig, míg szerelembe nem estek. A vonzalom olyan erős volt, hogy nap mint nap órákon át beszélgettek telefonon akkor is, miután a férfi meggyógyult. Sőt: rendszeresen látogatta is a 42 éves asszonyt,

Amikor a feleség ezt megtudta, megpróbálta jobb belátásra bírni a férjét és az anyját. Még az egyik távoli városban dolgozó apját is megkérte a közbeavatkozásra. De hiába. És hiába háborgott a helyi közösség is, júniusban férj és feleség lett a vőből és az anyósból. A faképnél hagyott első feleség az édesapjához költözött a gyerekkel – adja hírül a Gulf News.

Most viszont már válik a (félig) ifjú pár. A férfi beadta a keresetet, és a nő is visszacsinálná a dolgot. Mindketten azt mondják, hogy már nem férjként és feleségként tekintenek egymásra. A férfi inkább anyafigurát lát 20 évvel idősebb feleségében, az pedig a vejeként tekint újra rá. Mindketten azt mondják, hülyeséget csináltak. Szuradzs Mahta visszamenne a volt asszonyához. Az még a jövő zenéje, hogy a bíróság kimondja-e a válást. Mint ahogy az is, hogy a fiatal nő visszafogadja-e a gyermeke apját.

A fotón a furcsa pár látható.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez