Jó pénz állatokat gyilkolászni élőben

A vadon élő állatok levágását élőben közvetíti Kínában egy csoport. A kegyetlenségeket bemutató adást a rendőrség korábban leállította, de most visszatért.

Egy kelet-kínai csoport vadállatokat vág le, ennek folyamatát pedig élőben közvetíti az interneten. Az adást csak néhány napja állította le a rendőrség, de nem sokkal később újra elérhető lett – írja a Southern Metropolis News.

A kamerák előtt megölt állatok közt szerepelt már nyúl, kígyó és vaddisznó is. Állítólag egyes állatok szájába cigarettát dugnak, de még kegyetlenebb, mikor élve nyúzzák meg őket. Az adással pedig még pénzt is keresnek a készítők, a nézők adakozmak a Six Rooms nevű oldalon. Az egyik műsorvezető eddig 96 ezer jüant (kb. 4 millió forintot) gyűjtött június óta, néző tehát akad bőven. Még az is előfordul, hogy az állatok lenyúzott bőre egy-egy lelkes adományozóhoz kerül.

Egy állatvédő csoport jelentette a kegyetlen közvetítést, a rendőrség pedig kérte annak leállítását. Pár napra rá azonban újra nézhető volt. A Six Room oldal üzemeltetői szerint ugyanis a készítők nem vágtak le védett fajokat. Bárki vadászhat állatokra Kínában, ha van rá engedélye. A rendőrség intelme ellenére tehát tovább folytatódik a műsor.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez