Ez is csak Abu Dzabiban lehetséges: vadiúj Maseratit nyert egy 11 hónapos

A nyereményjátékot egy kalandpark indította. A 11 hónapos kisfiú a bátyjaival osztozkodik majd a fehér sportkocsin. Igaz, ők is várhatnak még arra, hogy a volán mögé üljenek – 3 és 5 évesek.

“Say Yas”. Ez volt a nyereményjáték címe az Egyesült Arab Emírségek Jasz szigeti vidámparkjában. A nyertes, Humaid al Muhairi szeptemberben lesz egyéves. A szülei azt mondják: valami kisebb nyereményben reménykedtek. Végül is kicsi volt a tárgy, amit átnyújtottak nekik: a ragyogó Maserati kulcsa. Meglepődtek, de örültek.

A nyertest a nyereményében nem tudták fotózni: amilyen kicsi, eltűnt volna a kocsi terében.  Ezért a testvéreivel a sportautó tetejére ültették őket.

A nyereményjáték egy promóciós kampány része volt. Jasz mesterséges sziget Abu Dzabiban, a luxus vidámpark mellett üzletek, szállodák, vízi park, a Forma 1-es versenypálya és egy Ikea áruház van rajta.

welcome_to_yasisland_header_img

A Maseratit valószínűleg keveseknek kell bemutatni. Az olasz luxusmárka autóit többnyire 100 ezer dollár fölött árulják, ha új modellekről van szó. A mostani nyeremény ilyen.

A nyertes nem igazán tudta kommentálni a történteket – még nem tud beszélni. Vezetni pedig legkorábban 2032-ben vezethet majd – az Emírségekben 17 év a korhatár.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez