Mintha hiányozna valami Thaiföld legmagasabb felhőkarcolójából

Íme Bangkok új, hihetetlenül magas felhőkarcolója, mely úgy néz ki, mintha néhány rész teljesen hiányozna belőle.

A tavaly kijött Pixels című filmet idézi Thaiföld legújabb, és immár legmagasabb felhőkarcolója. Olyan, mintha digitálisan eltávolítottak volna néhány részt az épületből. Az építők ellenben megerősítették: nem hagytak ki semmit, az épület direkt ilyen.

A Mahanakhon névre hallgató felhőkarcolót a Büro Ole Scheere cég emelte, Bangkok központi üzleti negyedében. 314 méteres magasságával megelőzi a párizsi Eiffel-tornyot, illetve az összes épületet Thaiföldön. A korábbi rekordert, a Baiyoke Tower II-t 10 méterrel körözi le. A 77 emeletes épület tehát Thaiföld legmagasabbja lett, tele lakásokkal, üzlethelyiségekkel, bárokkal, éttermekkel. A kilátás is páratlan lehet, arról viszont még nem érkeztek képek.

bangkok-tallest-skyscraper-building-mahanakhon-thailand-3 bangkok-tallest-skyscraper-building-mahanakhon-thailand-9 bangkok-tallest-skyscraper-building-mahanakhon-thailand-12 bangkok-tallest-skyscraper-building-mahanakhon-thailand-18 bangkok-tallest-skyscraper-building-mahanakhon-thailand-19 bangkok-tallest-skyscraper-building-mahanakhon-thailand-21

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez