Vegyen sminkleckét Kim Kardashiantól, 1600 dollárért

A hihetetlen lehetőség most éppen Dubajban áll majd fent. A 450 ezer forintnyi összegért árult jegyeket lelkesen viszik.

A világ egyik legmenőbb reality-sztárja mesterkurzust tart Mario Dedivanovic-csal közösen. Aki albán származású New York-i, és nem kisebb csillag a make up-művészek között, mint Kim Kardashian a saját területén. Egy ideje ő tervezi Kardashian arcát is. Mióta kilenc évvel ezelőtt kifestette a Social Life magazin címlapjához. Ugyancsak ő intézi a bevásárlásait, ha kozmetikumokról van szó. Kardashian a brit Telegraph szerint több mint 350 ezer forintot költ kozmetikai kezelésekre és szépítőszerekre – hetente.

kardashianék

A dubaji mesterkurzus színhelye a Palm Jumeirah, a pálmát formázó mesterséges sziget egy koncertterme lesz, és nem csak szépségtitkokkal, tippekkel és technikákkal gazdagodhatnak a résztvevők. A hírneves páros megosztja velük üzleti filozófiáját is, és azt is elárulja, hogyan lehet jól működő művész-ügyfél kapcsolatot kiépíteni, mit tegyünk és mit ne a siker érdekében. Sőt: személyes sztorikat is mesélnek, Kim Kardashian pedig arról is beszámol, hogyan adhatja el jól magát az ember lánya/fia a közösségi média felületein.

Szóval megdolgoznak a pénzükért, na. És az már csak hab a tortán, hogy az 1600 dolláros belépőért egy ezer dolláros sminktáska is jár. Egyébként nem csak Dubajban – a világ más pontjain is tart közös fellépéseket a tévédíva és a make up művésze.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez