Cats – végre itthon is láthatjuk az eredeti Macskákat

Budapest lesz az egyik állomása az eredeti legendás angol Macskák musical világkörüli turnéjának. A darab Trevor Nunn rendezésében 30 évig a londoni West End, a New York-i Broadway és sok más város legsikeresebb musical-előadása volt Cameron Macintosh és Andrew Lloyd Webber produkciós cége, a Really Useful Group produkciójában. Most plusz meglepetés is várja a rajongókat – két új meseszép dalt írt a zeneszerző, Andrew Lloyd Webber.

A világkörüli turnén szereplő londoni Cats előadás Budapesten a Syma csarnokban lesz látható 4 alkalommal.: november 17, 18 és 19-én. Az irodalmi Nobel-díjas T.S Eliot “Macskák könyve” és Andrew Lloyd Webber fantasztikus, élő zenekarral előadott zenéjéhez mágikus koreográfiát készített Gillian Lynne, és varázslatosak John Napier díszletei és jelmezei is. Andrew Lloyd Webber zenéje, az elképesztő látványvilágot bemutató díszlettervezés, a szereplő macskák egyéniségét és történetét kifejező rendkívüli jelmezek és a váratlanságával lenyűgöző koreográfia teszik egyedülállóvá az előadást. A CATS 1981. május 11. óta csak Londonban majdnem 9000-szer került színpadra.
A Brodway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb show-jának világ turnéja már több mint 300 városban varázsolta el a közönséget szerte a világon. A Macskák musical a fantasy, dráma és a romantika keveréke. Eddig több mint 50 millió ember látta, 26 országban mutatták be és 10 nyelvre fordították le. Novemberben a Syma csarnokban a CATS előadás angol szövege magyar fordításban is látható lesz a színpad két oldalán elhelyezett kivetítőkön, megduplázva az élményt, amelyet T.S Elliot gyönyörű versei jelentenek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez