Horror – belefulladt a szemétbe egy férfi az Emírségekben

A rendőrség vizsgálja a rejtélyes halálesetet. Az indiai fiatalember egy lakóház szemétledobójában fulladt meg.

Egyelőre annyit tudnak, hogy a 24 éves férfi a 15. emeleten esett bele a szemétledobóba Sardzsában. A rendőröket a biztonsági őrök és a takarítók értesítették – az utóbbiak akadtak rá a férfira, amikor el akarták szállítani a konténereket. Meglehetősen sokkolta őket, amikor megpillantották a fejét. Hívták a mentőket, de azok már csak azt tudták megállapítani, hogy meghalt. A bűnügyi nyomozók azonnal megszállták a házat – írja a Gulf News.

A biztonsági kamerák felvételei azt mutatják, amint az áldozat végigsétál a 15. emeleti folyosón a szemétledobó helyiségig, kezében egy plasztikzsákkal. Belép az ajtón, de többé már nem jön ki.

A rendőrök szerint a fiatal indiai férfi illegálisan tartózkodott az Emírségekben – egy, a házban élő ugyancsak indiai család hozta be és bújtatta. A többi lakó mindazonáltal látta már korábban, többször is. Azt mondják, cédulákat helyezett el itt-ott a telefonszámával, vélhetően munkát keresett. A sardzsai rendőrség most arra szólította fel a város lakóit, hogy azonnal jelentsék, ha valaki gyanúsan viselkedik, vagy a tudomásukra jut, hogy engedély nélkül tartózkodik az országban.

A titokzatos halálesetre visszatérve: a halottkém szerint az indiai férfi nem a nyakát törte a 15 emeletnyi zuhanás után. A halálát fulladás okozta.

 

 

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez