Különleges Apple-el hódítanak Oroszországban

Igazi aha-élmény, amikor nagyon különböző dolgokban sikerül megtalálni a közöst – mondják a kreatív szakemberek. Ezúttal az amerikai hardvergyártót (Apple) és az orosz pártot (Jabloko) sikerült így összekapcsolni. Mindkettejük neve almát jelent.

Hónapok óta politikai kampányok harsogják Oroszországban: engem válassz! Vasárnap tartják a parlamenti és helyhatósági választásokat. Korábban már beszámoltunk az idei legérdekesebb plakátokról, de a hajrában felbukkant még egy különleges videó.

A liberális orosz párt, a Jabloko korábbi vezetője, Grigorij Javlinszkij egy golyóstollról beszél az alig másfél perces kampányvideóban. Éppen úgy, ahogy az Apple reklámozta új eszközeit a múlt hét közepén:

„Húszéves előkészület után örömmel mutatunk be egy különleges eszközt, amely fényes jövőt hozhat, egy tollat! A jövője most szó szerint az ön kezében van. Nincsenek kábelek, nincsenek elemek, majdnem határtalanul működik. […] Számtalan mai probléma megoldására elég egyetlen mozdulat.”

Javlinszkij azt is elmondja, hogy a golyóstoll több színben is létezik. Így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Sőt, ügyes kialakítása miatt még a fülünk mögött is elvihető a választásra.

Hogy hány szavazót is nyer meg a videó a Jablokónak, nem lehet tudni. Az viszont tény, hogy már majdnem egy millióan látták a párt Youtube-csatornáján. A kommentek alapján megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint a valódi problémákról kellene beszélni, más viszont örül a kreatív ötletnek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez