Hasonmása helyettesítette Hillary Clintont, miután összecsuklott?

Lánya háza előtt fényképeztette magát a demokrata elnökjelölt, miután rosszul lett a szeptember 11-i megemlékezésen New Yorkban. Jól vagyok – mondta Hillary Clinton.

Közölték: tüdőgyulladása ellenére vett részt a megemlékezésen, ahol a hőség miatt lett rosszul. Két napot kihagy és nem megy Kaliforniába, ahol még melegebb van. Bill Clinton is arról győzködte a közvéleményt, hogy neje jól van és hamarosan folytatja a kampányt.

De vajon csakugyan így van-e? Az amerikai választópolgárok egy része nem hisz ebben. A Twittert elárasztották az összeesküvéselméletek. A legcifrábbak szerint Hillary-nek van egy hasonmása, és ő szerepelt azon a fotózáson, melyet lánya, Chelsea háza előtt rendeztek. A hasonmás állítólag túlságosan súlyos, vastagabbak az ujjai. Más az orra és a fülcimpái mint az igazi Hillary Clintonnak! Akinek a mutatóujja is hosszabb, mint a gyűrűsujja – állítja az egyik bejegyzés a Twitteren.

384ca23900000578-3787428-one_conspiracy_theorist_and_donald_trump_supporter_claimed_hilla-m-44_1473780041223

A demokrata elnökjelölt népszerűsége mindenesetre két százalékkal csökkent azt követően, hogy a nyilvánosság előtt összecsuklott. Korábban is voltak találgatások arról, hogy Hillary Clinton nem eléggé fitt a Fehér Házhoz. A megkérdezett szakértők arra mutatnak rá, hogy mind a két elnökjelölt viszonylag idős ember, akit nagyon megterhel a fárasztó választási kampány. Most következik a hajrá: Hillary Clintonnak csúcsformában kell lennie, hiszen a legutóbbi közvélemény-kutatási adatok szerint fej-fej mellett haladnak Donald Trumppal. Hillary Clinton lenne az USA első női elnöke, de nem lenne újonc a Fehér Házban, hiszen nyolc éven keresztül ő volt a First Lady. Novemberben kiderül: lesz-e az USA ex-elnökéből, Bill Clintonból First Husband?…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez