Nem éri meg műanyag zacskóval szexelni

Egy vietnami fiú és lány első alkalommal szeretkezett egymással, de súlyos sérülés lett a vége. A fiú ugyanis túl szégyenlős volt ahhoz, hogy óvszert vásároljon.

A Daily Mail szerint a fiatal srác túl félénk volt, hogy óvszert vegyen, helyette műanyag zacskót húzott a nemi szervére. Mind a két egyetemi hallgató a kórházban kötött ki Hanoiban, miután a zacskó mindkettejüket felsértette.

Mivel durva és száraz volt, és nem volt rugalmas sem, a fiatal pár mindkét tagjának nemi szervét olyannyira összekarcolta, hogy vérezni kezdtek – olvasható egy vietnami napilapban.

A szerelmeseket alaposan megvizsgálták, most antibiotikumokkal kezelik a sérüléseiket. Az orvosok szerint a műanyag zacskó, vagy bármilyen háztartási kellék használata óvszer helyettesítésére erősen ellenjavallt, mivel ezeket nem erre találták ki.

Egy nemrég végzett tanulmány szerint a vietnami egyetemisták 16 százaléka él szexuális életet, de csak minden harmadik  használt óvszert az első alkalommal. Egynegyedük szerint ciki óvszert venni.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez