Forgatás közben fulladt a folyóba a brazil szappanopera-sztár

Az ország egyik legnépszerűbb színésze vesztette életét az ország legnépszerűbb sorozatának felvételén Brazíliában.

Az 54 éves Domingos Montagner játszotta a főszerepet a Velho Chicóban – a szappanoperát a folyóról nevezték el, amiben végül a színész meghalt. Az egyik kolléganőjével indult úszni a fárasztó munkanap után. Hamar magával ragadta az erős sodrás – meséli a kollegina, Camila Pitanga, aki segítségért kiabált, ám a helyiek nem siettek. Azt hitték, ez is a forgatókönyvben állt.

A szappanoperában Montagner egy farmert játszott, aki gyakran keveredett összeütközésbe helyi fegyveresekkel. Az egyik ilyen jelenetben többször is meglőtték, és szerepe szerint el is merült a folyóban – ugyanabban, amelyikben most is. De akkor néhány héttel később visszatért a képernyőkre.

“A színész és a színésznő azt hitték, biztonságos helyet választottak az úszáshoz, pedig ez az egyik legveszélyesebb szakasz a folyón Caninde város környékén, a helyiek el is kerülik” – mondta a sajtónak a helyi rendőrkapitány. 2005 óta minden évben belefullad itt valaki a vízbe.

Montagner holttestét négy órával később és 300 méterrel távolabb találták meg a mentőcsapatok a víz alatt.

A népszerű színész utolsó mozifilmje, az Um Namorado Para Minha Mulher két héttel ezelőtt jött ki. Montagner 14 éve volt  Luciana Lima színésznő férje, három gyermekük született.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez