Szingapúr repülőtere továbbra is a világelső

Az utasok millióinak szavazata alapján immár negyedik éve nyeri el a városállam Changi repülőtere az aranyérmet.

Mindent meg is tesznek ezért: olyan 24 órás mozi várja az utasokat a repülőtéren, ahol a legfrissebb hollywoodi sikereket tekinthetik meg – ingyen. Ezenkívül van mindent igényt kielégítő uszoda és csodálatos kertek a várakozó utasok számára.
A második helyen sincs változás: a szöuli incshoni reptér az ezüstérmes. Európa büszkélkedhet a bronzéremmel: München a legjobb repülőtér a kontinensünkön az utasok millióinak szavazata alapján.
A japánok is jól szerepeltek: három repülőterük is bejutott a legjobb tíz közé. Tokió, Nagoja és Oszaka képviseli a szigetországot. Európa a hetedik helyet is megszerezte Zürich révén. Észak-Amerikából mindössze a kanadai Vancouvernek sikerült magát beküzdenie a legjobbak közé, ahol nem sok minden változott tavalyhoz képest. A Közel-Kelet próbál előretörni: Doha a 22. lett a listán. Ez az első alkalom, hogy a térségből egy repülőtér az élvonal közelébe kerül. A szinte örökös aranyérmes, Szingapúr repülőterének főnöke szerényen nyilatkozott: tudjuk, hogy ezen a gépen nincsenek bérelt helyek.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez