Hihetetlen videó – öt tigris hancúrozott a dubaji strandon

A hétcsillagos szállodával, a 320 méteres Burdzs al-Arabbal a háttérben rohangásznak és pancsolnak a vízben a vadállatok.

Mi is többször írtunk már arról, hogy tilalom ide vagy oda, az Egyesült Arab Emírségekben imádnak egzotikus vadállatokat tartani azok, akik ezt megtehetik maguknak. A cél többnyire az, hogy az Instagramon el lehessen dicsekedni az élő státuszszimbólumokkal.

Akkora népszerűséget azonban még egyikük sem tudott kiharcolni magának, mint egy most megjelent Facebook-videó készítője. Nem kevesebb, mint öt tigrist láthatunk az Arab-tengerben száguldani és úszni, az ikonikus felhőkarcoló, a Burdzs al-Arab közelében. Ami persze jól látszik a filmen, nehogy kétségünk legyen a helyszínt illetően.Bár pontosan senki nem tudja megmondani, hol készültek a felvételek. A dubajiak is csak találgatnak – a legtöbben arra tippelnek, hogy a King Szalman bin Abdulaziz Al Szaud utca egyik palotájából vették fel a hancúrozó nagymacskákat, amelyek bengáli és ritka fehér tigriseknek tűnnek.

Miután nem ez az első ilyen videó, néhányan arra gyanakszanak, hogy egy régebbi felvételt posztolt valaki újra. Dubajban egyébként a koronaherceg, Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk is az állatok nagy barátja. Róla is gyakran láthatnak képeket egzotikus állatok társaságában az Instagramon a követői.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez