A prostituáltak Hillary Clintont támogatják

Legalábbis Nevadában ez a helyzet. Ez az USA egyetlen olyan tagállama, ahol legális a prostitúció. Hookers for Hillary – Prostik Hillary-ért – a mozgalom neve, amely az előválasztások során fontos szavazatokat hozott a demokraták jelöltjének.

Trump túl erőszakos és kizárólag érzéki tárgynak tekinti a nőket – állítják a kéjhölgyek Nevadában. Oda egyébként az úri közönség általában helikopteren érkezik, ezért minden bordélyház mellett ott a kis leszállópálya. Persze, sokan inkább az autót választják. A sztrádákon gyakran áll a forgalom, mert mint a régi szép időkben, a cowboyok áthajtják az úton a marhacsordákat, megszegve ezzel minden szabályt.
A nyilvánosházakban is sok cowboy kalapot lehet látni. A vendégeket távolról sem érdekli annyira a politika, mint a hölgyeket. Egy 45 éves nagymama, aki történelmet tanult az egyetemen, alaposan ismeri a választási rendszert, és el is magyarázza, mi hogyan működik az USÁ-ban. Ő leginkább azért támogatja Hillary Clintont, mert neki fontos az egészségügy. Ez a prostituáltak számára is létkérdés. Hiába vannak rendszeres orvosi vizsgálatok és hiába kötelező az óvszer, nagy az egészségügyi kockázata a világ legősibb mesterségének.
De a nevadai prostituáltak szavazataira mégsem építhet Hillary Clinton. Bár lelkesednek érte a hölgyek, a választás napján mégis inkább dolgozni fognak. Régi megfigyelés ugyanis, hogy az urak a szavazás után előszeretettel keresik fel a nyilvánosházakat.
szerző: Lengyel Miklós
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez