Venezuelai rum – mesterkurzus és üzleti találkozó

Venezuela nagykövetsége és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara latin-amerikai szakmai osztálya venezuelai rum mesterkurzust és szakmai programot rendezett a BKIK székházában.

A venezuelai rumok forgalmazói rövid időn belül másodszor jártak hazánkban, hogy bemutassák kiváló minőségű kínálatukat. 2014 óta járják a világot, népszerűsítik termékeiket. Mostani európai roadshow-juk egyik utolsó állomása volt Budapest.

Nagy hagyományú rumokról volt szó.
Nagy hagyományú rumokról volt szó.

Raul Jose Betancourt Seeland, Venezuela nagykövete és Bethlen József, a BKIK latin-amerikai szakmai osztályának elnöke köszöntötte a vendégeket.

Jobbról Raul Jose Betancourt Seeland nagykövet, mellette Bethlen József.
Jobbról Raul Jose Betancourt Seeland nagykövet, mellette Bethlen József.

A programban először a venezuelai rumok jellegzetességéről, termeléséről, fajtáiról tartottak előadást. A kóstoló is szakmai segítséggel zajlott. Öt különböző rumot mutattak be,  felhívták a figyelmet jellegzetes aromájukra , ízviláguk sokszínűségére. Jelenleg két fajta venezuelai rum, a Diplomático és Santa Teresa kapható hazánkban, de az üzletemberek remélik, hogy hamarosan a többi márkát is megismerhetik a magyar vásárlók. A jó hangulatú találkozó kötetlen beszélgetéssel ért véget.

dscf0044-2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez