Szexcsapda a neten – 500 dollár/nap munkanélküli arab fiataloknak

Igéző meztelen szépség önmagát elégíti ki az ágyon. Csináld te is! – javasolja frissen megismert partnerének Skype-on. Ha a fiú rááll, akkor arra kéri: hadd lássam az arcodat is! Percek alatt elkészül így a kompromittáló videó.

Feltesszük a You Tube-ra, ha nem perkálsz le 5.000 eurót! – fenyegetik meg az arab fiút. A szerencsétlen fizet, ha van miből. Ha nincs, akkor ott a videó a You Tube-on. Minden rokona és barátja láthatja! Hiába hívja a You Tube-ot, hogy zsaroló szexvideóról van szó! Csak egy óra múlva veszik le. Mi van, ha közben megnézte a feleség, az anya, a barátok?

Az arabok gyengéje a szex! Ebből csinálunk üzletet! – magyarázza Omar a BBC tudósítójának Marokkó kellős közepén. A kisváros, Oued Zem a zsaroló szexvideóból él! A nagy pénzügyi válság előtt se nagyon volt munka, de akkor jött a pénz külföldről. A marokkói vendégmunkások sokfelé találtak munkát: Európában vagy az arab világban. Ma ennek vége: a munkanélküliség a kisvárosban magasabb, mint 60%!

Az informatikában kicsit járatos fiatalok előtt két út áll: a kábítószer-kereskedelem vagy a szexcsapda a neten. Napi 500 dollárt keresek a szexcsapdával – meséli Omar. Még imámokkal is megpróbálkozunk. Hiába nagyon vallásos valaki, de a szex őt is érdekli! A szigorúan konzervatív arab világban óriási az elfojtás! Ezt használják ki a fiatal zsarolók, akik rohamtempóban állítják fel a Skype-csapdát, melybe ezerszámra esnek bele az arab férfiak. Mohamed próféta szigorú törvényeit mind nehezebb megtartani a huszonegyedik században. A pornóra rákattant arab férfiak könnyű prédát jelentenek a zsarolóknak. Akiknek a bankszámlái szépen híznak, miközben a szerencsétlen áldozatok az öngyilkosságot fontolgatják. Megpróbáltam leállni – mondja Omar, a zsaroló Marokkóban. De milyen munkával kereshetek napi 500 dollárt ?!…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez