Mourinho: nem adjuk el Wayne Rooney-t!

A Manchester United szupersztárja leszálló ágban van, a kispadon üldögél szeptember 18 óta. Igaz, hogy ezt nem is mindig bánja, hiszen a Manchester United csúfos 4-0-ás vereséget szenvedett legutóbb a Chelsea csapatától, melynek korábban José Mourinho sikeres edzője volt. A portugál edző, aki aztán a Real Madridnál is bizonyított, jelenleg nem mutat különösebb talentumot Manchesterben. A csapat gyengén és koncepció nélkül játszik.

Wayne Rooney, akinek góljai korábban aranyat értek, a kispadon csücsül. Sérült, de közben elterjedtek a hírek: összeveszett José Mourinhoval, aki az eladása mellett döntött. Ezért most a portugál edző kiállt a sajtó elé, hogy közölje: Rooney nem megy sehova! Ő szeret minket, mi szeretjük őt! – hangsúlyozta a portugál edző. Ráadásul Rooney arra készül, hogy az MU legeredményesebb gólszerzője legyen: már csak négy gól hiányzik ahhoz, hogy megdöntse Sir Bobby Charlton klubrekordját – 249 gól piros-fehérben.

Miért fizettek ki 27 millió fontot az örmény Henrikh Mkhitaryanért, ha nem játszik? – tudakolták az újságírók. Az örmény középpályás a Borussia Dortmund csapatától igazolt át. Tavaly őt választották meg a Bundesligában az év játékosának. Ezért fizettek érte 27 millió fontot – magyarázta Mourinho. Csakhogy az angol foci sokkal rámenősebb és agresszívebb, mint a német. Ezért az örmény középpályásnak idő kell, amíg beilleszkedik – mondta Mourinho.

A portugál edző különben azzal vádolta az újságírókat, hogy hazudnak a magánéletével kapcsolatban. Ő nem azt mondta, hogy rémálom az élete, amióta egyedül él egy szállodában, hanem azt, hogy az a rémes, hogy az újságírók nem hagyják békén: állandóan paparazzók ólálkodnak körülötte. Aztán persze megértően hozzátette José Mourinho: hát persze, a lapot el kell adni…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez