Szeretlek- suttogta a bankár, majd elvágta a prosti torkát

350 ezer fontot (120 millió forint) keresett évente a most 31 éves Rurik Jutting, aki Hongkongban bankárként dolgozott. Ennek a pénznek a legnagyobb részét kábítószerre és prostituáltakra költötte. 2014-ben két indonéz kéjhölgyet megölt. Pere a végéhez közeledik.

Az ügyész már elmondta a vádbeszédet. Gyilkossággal vádolják az ifjú bankárt. Ezért akár életfogytiglant is kaphat. Jutting nem tagadja a nyilvánvaló tényeket, de azt állítja: a két prostituált megölése idején nem volt teljesen beszámítható. Állandóan ivott és folyamatosan kokainmámorban kínozta a szerencsétlen nőket. Egyikük holtteste egy bőröndből került elő a házkutatás során.

A fürdőszobában vágta el az indonéz prostituált torkát. A szerencsétlen lány annyira meg volt rémülve, hogy nem menekült el, pedig erre lett volna lehetősége akkor, amikor a férfi lement újabb kokain- és alkoholkészlet begyűjtésére. Az ügyész elmondta: a brit bankár a durva szexet élvezte. Pontosabban azt, hogy megalázhasson másokat, akik minden parancsát teljesítik. Ilyen prostituáltakat rendelt magának luxuslakásába.

Számomra ezek a nők nem voltak emberek, hanem csak szexuális élvezetet okozó tárgyak – vallotta a gyilkos bankár. Életemben nem láttam még valakit annyira rettegni, mint azt a nőt, akinek elvágtam a torkát! – mondta Jutting. Aki Cambridge-ben végzett. Bankárként a londoni Cityben kezdett, és onnan került Hongkongba. A kábítószeres partik prostituáltakkal a bankárelit kedvelt szórakozási közé tartoztak Hongkongban. A gyilkosságok óta a jogvédő szervezetek rendszeresen tüntetnek. A helyi sajtóban is arról írnak, hogy a bevándorló prostituáltak semmiféle jogvédelemmel nem rendelkeznek. Teljesen ki vannak szolgáltatva a pénzes klienseknek. Még Indonézia is megszólalt az ügyben, mondván: két polgárát brutálisan meggyilkolták Hongkongban, ahol pedig ázsiai viszonylatban kifejezetten jó a közbiztonság. De nem a bevándorolt prostituáltak számára …

Mi lesz a gyilkos bankárral? Az esküdtszék legkorábban hétfőn dönthet az ügyben: szadista gyilkosságoknak minősíti-e a két prostituált halálát vagy pedig a védelem álláspontját fogadja el? A gyilkos bankár azzal védekezik, hogy a lányok az utolsó percig mindenbe beleegyeztek. Végül aztán elfajultak a dolgok, mert a három nap során rengeteg kokaint szippantottak. Bocsánatos bűn-e a prostigyilkosság? – ez itt a kérdés. A jogvédők azt várják, hogy az ifjú brit bankár életének hátralevő részét rácsok mögött tölti majd, mert brutálisan meggyilkolt két indonéziai prostituáltat Hongkongban.

Fotó: Flickr

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez