Búcsú Trumptól: a Trump Place nevet cserél New Yorkban

Donald Trump ingatlan-vállakozó hatalmas házakat húzott fel a Riverside Boulevardon. A Trump név így természetesnek tűnt – egészen a választási kampányig.

Akkor a bérlők kezdték kifogásolni azt, ahogy Donald Trump a nőkről, a színes bőrűekről, a bevándorlókról és a rokkantakról beszél. A chicagói tulaj, aki Donald Trumptól vette meg az épületkomplexumot, elfogadta a lakók kérését: leveszik a Trump nevet mindenünnen! Nemcsak a homlokzat viselte ugyanis Trump nevét, hanem a portások és liftesek egyenruháját is ez díszítette. Tulajdonképp ez csapta ki a biztosítékot a bérlők többségénél, mert így naponta túlságosan is gyakran találkozhattak a Trump névvel.

A megválasztott elnök neve különben olyan jól csengett az amerikai ingatlanpiacon, hogy sok olyan épület is viseli Trump nevét, melyhez nem sok köze volt az idén hetvenesztendős milliárdosnak. Trump névhasználati díjat szed ezektől az épületektől! Most picit gyengül a Trump-hatás a New York-i ingatlanpiacon, ahol különben már Trump papája is jelen volt. A Trump Place a jövőben csak közönséges New York-i cím lesz az Upper West Side-on Manhattanben. A Trump Palace új címe: Riverside Boulevard 140, 160 és 180…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez