Csajozással integrálódni? A német randiguru tippekkel segíti a menekülteket a flörtölésben

Az interneten érdekes hirdetésekre lehet bukkanni, ezek külön kategóriái az önjelölt guruk tanfolyamai. Ma már a randizást is oktatják – egy német randiguru pedig úgy gondolta, lecsap a lehetőségre, és menekülteknek hirdetett meg „flörtölő workshopokat”. Hogy ők is párra tudjanak találni.

Horst Wenzel, azaz „Herr Flört” normális esetben ezeket a képzéseket több ezer euróért tartja a randizásban sikertelen embereknek. Most azonban kivételt tett, és ingyen osztja a tanácsokat a menekülteknek, hiszen, ahogy ő fogalmaz, mindenki megérdemli, hogy rátaláljon a szerelem.

Múlt héten például Dortmundban volt egy előadása, „Hogyan ess szerelembe Németországban” címmel, amin 11 fiatal menekült férfi vett részt. Az órán olyan hasznos dolgokat tanultak, mint a híres első mondatok, amelyekkel le lehet szólítani a nőket. Ő úgy gondolja, ezen a módon tudja segíteni az integrálódásban a Németországban jelenleg tartózkodó több, mint 1 millió menekült egy részét. Mivel a legtöbben muszlim országokból érkeztek, más kulturális szabályokat követnek a kapcsolatokban is, ezért nehezen megy nekik az ismerkedés az új környezetben. Az órákon viszont megtanulhatják, hogyan viselkedjenek vagy beszélgessenek a német nőkkel.

Randihelyszínnek színházat, koncertet, vagy egy londoni, esetleg amszterdami kirándulást javasolt a randiguru (ami különösen furcsa, hiszen a menekültek nem hagyhatják el a várost, ahol regisztrálták őket). A legnagyobb meglepődést viszont az váltotta ki a hallgatóságból, amikor a szexre terelődött a szó. Közölte ugyanis, hogy Németországban egyáltalán nem nagy dolog, ha már az első randin sor kerül rá. Erre sokan felhördültek, hiszen azokban az országokban, ahonnét jöttek, többnyire tilos a házasság előtti szex.

Mindenesetre a tanfolyam végén a férfiak nagy része nyilatkozott úgy, hogy sok újat hallottak, és szeretnék majd a tanultakat kamatoztatni is a jövőben. – áll a metro.co.uk cikkében.
 

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez