HTCC – a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ bemutatkozása a Buday Business Clubban

Kutasi Szabolcs, a Hungarian Trade and Cultural Center (HTCC) kereskedelmi igazgatója volt a Buday Business Club (BBC) exkluzív vendége és beszélgető partnere november utolsó napján.

Globális piaci lehetőségek és az export teljesítményének növelése” című előadásában Kutasi Szabolcs elmondta, hogy másfél éve csatlakozott a HTCC-hez, amely azóta tíz képviseletet működtet szerte a világon – ezek küldetése a magyar vállalkozások exportlehetőségeinek, külföldi befektetéseinek ösztönzése, alkalmazkodásuk elősegítése a helyi vállalkozói környezethez.

Mára a HTCC már a világ számos országában rendelkezik üzleti kapcsolatokkal, Afrikában pedig különösen ismert és jól csengő név nem csupán üzleti, de kulturális tevékenysége okán is. A HTCC mind a kulturális, mind a gazdasági területen jelentős lobbyerőt képvisel, ami az eddigi tevékenysége elismeréseként is értelmezhető. Kutasi Szabolcs beszélt a cég sikereiről is a közelmúltból: az új irodák nyitásán túl az eredményes kapcsolatépítésről és az első konkrét üzleti sikerekről.

A nagy érdeklődéssel övezett előadás után tartalmas beszélgetés alakult ki, melynek során a kereskedelmi igazgató bemutathatta, hogy milyen konkrét helyzetekben tudott a HTCC hatékonyan segíteni partnereinek, és beszélt a siker kulcsáról is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez