Pornó a belügyben: kínos felvételek készültek a hivatalnokról a belga minisztérium liftjében

Hat éve dolgozik a belga belügyminisztériumnak az a nő, akiről nemrégiben a Twitterre kerültek fel kompromittáló felvételek. A képek érdekessége, hogy jól kivehető rajtuk a helyszín, ami történetesen a hölgy munkahelye.

A liftben és az egyik irodában készült fotók láttán a minisztérium vezetője, Benoit Breyne felfüggesztette a nő munkaviszonyát, így az jelenleg otthon várja, hogy végleges döntés szülessen az ügyében. A laptopját és a hivatali belépőkártyáját is le kellett adnia, fizetést azonban továbbra is kap, amíg el nem döntik, hogy mi lesz a sorsa.

A hivatal egyik dolgozója szerint a nőről már korábban is felmerült a gyanú, hogy szexuális szolgáltatásokat nyújt másodállásban, látni vélték ugyanis egy francia televíziós műsorban, ahol férfiak és nők kínáltak ilyen jellegű szolgáltatásokat – számolt be róla a Het Laatste Nieuws.

Ezt követően jelentek meg az interneten a felvételek. A hölgy egyébként ártatlannak érzi magát, és a képek nyilvánosságra kerülése után azt mondta: azok privát jellegűek, és nem befolyásolják a munkavégzését. Úgy fogalmazott, hogy most „leprásként kezelik”, és súlyosan megsértették a szakmai hírnevét az intézkedéssel, felettesei szerint azonban csak magának köszönheti a kialakult helyzetet.

Képünk illusztráció.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez