Megnézték, hogy elmondhassák – szlovák újságírók Ráckevén

Egyre gyakrabban jönnek szlovák újságírók, hogy a magyarországi kistérségi turizmus lehetőségeit feltérképezzék. Legutóbb Ráckevére látogatott el egy csoport, hogy a Duna és környéke szépségeit felfedezze és kedvet csináljon a Budapesttől délre eső vidékhez is.

Egyre több a szlovák vendég, nemcsak a határhoz közeli városokban vagy Budapesten és a Balatonon. Ezért az ottani média is egyre inkább érdeklődik, hogy egy-egy hosszú hétvégére milyen lehetőségeket találnak nálunk az átruccanók.

161006_study_tour_rackeve_07_k

A gasztronómia és a wellness a sláger, ezért is ráckevei Duna Relax Hotel volt most az újságírók bázisa. A felnőttbarát szálloda gyerekek zsivajától mentes kikapcsolódást kínál.

161006_study_tour_rackeve_05_k

„A gyerekzsivajtól mentes nyugalom Magyarországon is egyre több feltöltődésre vágyó felnőtt számára fontos. „Vendégeink kérték Ráckevén, hogy teremtsük meg a lehetőségét a gyerekmentes kikapcsolódásnak és a páros programoknak. Szükségük volt néhány olyan napra, amikor csak magukra, a kapcsolatukra tudtak koncentrálni. A nálunk töltött idő után kipihenten, megújulva tértek vissza gyerekeikhez, unokáikhoz” – magyarázza a felnőttbarát szállás jelentését Sárvári Krisztina a szálloda igazgatója.

161006_study_tour_rackeve_03_k

A szállodában divatbemutatót is rendeztek a vendégeknek. Az Art’z modell kollekcióját láthatták, a modellek az egyik legnépszerűbb internetes filmsorozat, a Középsuli sztárjai voltak.

161006_study_tour_rackeve_30_k

És, ha már felnőttbarát szálloda, jöhetett a fehérneműk felvonulása is.

161006_study_tour_rackeve_35_k

 

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez