Ők voltak 2016 legrémesebb utazói

Jó eséllyel mindenki tud olyan történetet mesélni, amikor utazás közben, a repülőgépen, buszon, vonaton, esetleg egy hotelban, strandon, múzeumban vagy egy helyi látványosságnál valaki vállalhatatlan viselkedésével mások hangulatára is rányomta a bélyegét.

A Condé Nast Traveler összegyűjtötte a legkellemetlenebb eseteket, ebből közöljük az 5 legdurvább történetet.

Kitiltva az összes nemzeti parkból

at sign" Classic Lines"

Egy 23 éves férfinak sikerült az, ami talán csak keveseknek: az Egyesült Államok összes nemzeti parkjából kitiltották. Casey Nocketet többszor is rajta kapták a Joshua Tree és a Zion nemzeti parkokban, amikor megrongált több ősi sziklaalakzatot. Ezért kapta az eltiltást.

Új szabályok Kambodzsában

002

A kambodzsai Angkor Wat az ország első számú turistaattrakciójának számít, ezért több százezer utazó keresi fel évente. Idén új szabályokat kellett bevezetni a területén, mindennaposak lettek ugyanis a meztelen és a félmeztelen szelfik, a dohányzás, az ősi kövek rongálása és a szerzetesek lefotózása a szent területen. Mára ezek tiltott tevékenységek.

Viszlát, British Airways!

ba

Bridget Nhire rendesen felöntött a garatra egy utazása során, aminek eredménye az lett, hogy a British Airways össze járatáról kitiltották. Botrányos viselkedése miatt nem csak a többi utast, de a fedélzeten dolgozókat is rasszista megjegyzésekkel bombázta, és majdnem kényszerleszállást kellett végrehajtani Iránban miatta.

Plitvicében is rongálnak

004

Horvátország leghíresebb nemzeti parkjában is leginkább a turistáknak köszönhetően pusztul a természet. A lehető legjobb szelfik érdekében a látogatók rendszeresen letérnek a turistautakról, hatalmas károkat okozva ezzel a tavak körüli erdőkben.

Drága jógaóra a fedélzeten

005

Egy 72 éves férfire egy repülőgépen jött rá a relaxáció iránti vágy, és nekiállt nyújtani. Ez viszont rosszul sült el, és teljesen megőrült a fedélzeten: először lefejelt egy másik utast, majd megfenyegette az egyik dolgozót, hogy megöli. 44.000 dollárjába került az eset.

Szelfi vagy műremek?

006

A híres, 18. századi Szent Mihály szoborral akart szelfit készíteni egy látogató a lisszaboni Nemzeti Múzeumban, amikor lelökte a szobrot, ami teljesen összetört. Vajon megérte a tökéletes kompozíció?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez