Fontmilliókat örökölhetnek George Michael keresztgyerekei

100 millió fontos vagyon maradt a karácsonykor meghalt popsztár után – írja az általában jól értesült Daily Mail. Minthogy a meleg sztárnak gyermeke nem volt, ezért a keresztgyerekek az örökség fő kedvezményezettjei.

George Michael-nek sok zenész barátja volt, és a gyerekeik közül többnek ő lett a keresztapja. Ilyen például az egykori Spice Girl, Gerri Halliwell lánya, Bluebell. A ma már felbomlott lánybanda tagja igen jó kapcsolatban állt George Michael-lel. Amikor megindult a pletyka Londonban, hogy a tinilányok bálványa meleg és együtt él a barátjával, akkor Gerri odaköltözött hozzájuk harmadiknak. A coming outot ugyanis a menedzser nem tartotta volna jónak üzleti szempontból. Maga George Michael pedig édesanyját akarta megkímélni…

A popénekes 53 éves korában halt meg szívroham következtében. AIDS-ben szenvedett, és a kezelés rendkívüli mértékben legyengítette. London környéki udvarházában karácsonykor halt meg a sztár, akinek egyik első nagy sikere épp a Last Christmas (Utolsó karácsony) volt. George Michael életének nagy szerelme Kenny Goss volt – vele éltek hármasban Gerri Halliwellel. Élete utolsó éveiben Fadi Fawaz volt a partnere. A Daily Mail szerint ő is számíthat egy csinos összegre, éppúgy, mint George Michael két nővére. De a fő kedvezményezettjei a 100 millió fontos örökségnek a keresztgyerekek, akik a popsztár művész barátainak a csemetéi.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez