Félbeszakította koncertjét a pakisztáni énekes, hogy kimentsen egy lányt

A népszerű pakisztáni énekes és színész, Atif Aslam Karachiban adott koncertet vasárnap. Éppen belekezdett egy új dalba, amikor azt látta, hogy az első sorokban fiúk szexuálisan zaklatnak, fogdosnak egy lányt.

Amikor észrevette, hogy mi történik a túlzsúfolt terem első soraiban, leállt a dallal. Azt mondta a fiúknak, hogy szégyelljék magukat. “Láttatok már valaha is egy lányt? Az anyátok vagy a húgotok is lehetne.” Aztán a zenekara tagjaival és a biztonságiakkal együtt a karjánál fogva a színpadra emelte a lányt, aki még egy széket is kapott, hogy le tudjon ülni.

 

A pakisztáni sajtó szerint a teremben annyian voltak, hogy egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, és ezzel a helyzettel mások is visszaéltek, nem csak azok a fiúk, akiket a népszerű énekes leteremtett. Atif Aslam mindenesetre arra szólította fel a közönségét, hogy viselkedjenek emberi lények módjára, máskülönben lemegy a színpadról. Amire a rajongók “Atif! Atif!” kiáltásokkal feleltek. A koncert csak ezután folytatódott.

A BBC szerint nem ez volt az első eset, hogy egy előadó félbeszakította a koncertet, amikor zaklatást látott a nézőtéren. Tavaly a spanyol Alejandro Sanz tette ugyanezt Rosarióban, Mexikóban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez