Melania Trump boszniai cipészét is meghívták mára Washingtonba

Marinko Umicevic azonban nem lesz ott a Donald Trump beiktatását követő partin, mivel nem kapott vízumot.

A Boszniai Szerb Köztársaság fővárosában, Banja Lukában működő Bema cipőgyár igazgatója rendesen meglepődött, amikor meghívót kapott az Egyesült Államok 45. elnökének hivatalba lépését követő privát partira. Korábban készített pár cipőt Melania Trumpnak, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy ezért később egy meghívóval jutalmazzák majd.

Nem is értette hirtelen, néhány álmatlan éjszaka után azonban már az ajándékokon törte a fejét, és ki is találta, mit visz majd a First Ladynek és magának Donald Trumpnak is. Az elnöknek a helyi focicsapat zászlajával ellátott sálat és hagyományos, kötött papucsot, a First Ladynek helyi mintákkal hímzett hálóinget vásárolt.

Azt is kiderítette, hogy Ivanka Trump cipőbizniszben is utazik, ezért már szőtte is a terveket a közös üzletről, hiszen, ahogy korábban fogalmazott: “Az utazás Amerikába hosszú és drága dolog, nem akarok a semmiért odamenni” – áll a The Balkan Insight összefoglalójában.

A cipészmester meghívása felkavarta az állóvizet az országban, még külön sajtótájékoztatót is kellett tartania. Ezen azonban szomorú hírt jelentett be: nem tud az Egyesült Államokba utazni, mert megtagadták a vízumkérelmét. Ezzel azonban nem volt egyedül, a Boszniai Szerb Köztársaság elnöke, Milorad Dodik sem lesz ott a mai rendezvényen. Állítása szerint őt is meghívták a beiktatást követő partik közül többre is, azonban a vízumnál ő is elcsúszott, neki is elutasították a kérelmét.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez