Szerelmi lakatfalat avatnak Ráckevén szerelmes sztárokkal

Az első lakatot Peller Anna színésznő, énekesnő és férje, Lukács Miklós helyezik el este 8-kor a falon. Nem véletlenül: ők már 10 éve alkotnak egy párt, bámulatos példái az összetartozásnak, a meghitt kapcsolatvezetésnek.

De annak sem kell kétségbe esnie, aki estig már nem tud beszerezni egy lakatot: ha üres kézzel érkezik a helyszínre, a Duna Relax & Event Hotelbe, a szállodától kap egyet. Az életre szóló összetartozást jelképező lakat elhelyezése után sem fog unatkozni senki: Peller Anna hangulatos, romantikus előadással gondoskodik erről.

 

A felnőttbarát szálloda azt vallja, hogy mivel a szerelem ünneplésének és a szerelmi lakatnak régi hagyománya van, a legtökéletesebb meglepetés, amivel hozzájárulhat vendégei hétköznapjainak megszínesítéséhez, az, hogy segíti őket a kapcsolatuk megerősítésében, felélesztésében, megélésében. Mert mi is lehetne annál szívhez szólóbb ajándék, mint kimutatni szerelmünket, szeretetünket a számunkra legfontosabb embereknek, párunknak, családunknak, barátainknak? Hisz nincs nagyobb hatása semminek, mint a közösen eltöltött időnek és nem ad nagyobb erőt semmi, mint a szeretteinkkel közös boldog pillanatok emléke. A Duna Relax Hotelben elhelyezett lakatok ezt szimbolizálják: a tiszta szeretetet, az élet szépségét és fantasztikumát.

A ráckevei Valentin-napi eseményt a rajongók élőben követhetik.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez