Így ünnepelték arab sztárok a Valentin-napot

Egy jordániai portál nézett körül a közösségi médiában, hogy megtudja: mit posztolt a Közel-Kelet néhány celebje a szerelem ünnepén.

Van, ahol meg sem szabadott említeni február 14-én azt, hogy Valentin-nap volt: Pakisztánban bíróság tiltotta be az ünnepet, arra hivatkozva, hogy az nem muzulmán, hanem nyugati hagyomány. De a Közel-Keleten azért sok helyen nagyon is megülték. Az AlBawaba összeállítása nyomán megmutatjuk, hogyan. Vagy legalábbis hogy mit engedtek ebből láttatni a sztárok.

Kheled Selim kuvaiti énekes a feleségével, Khayriával szemmel láthatólag nem otthon ünnepelt.

screenshot_3

 

 

Mint ahogy Nadine el Rassi libanoni színésznő sem. De azt nem mutatta meg, hogy ki a vőlegénye, akiről a hashtag-ekben szó esik. Viszont megtudhattuk, hogy monogramos tortát is kapott Valentinra.

screenshot_4

Mohamed Hamaki egyiptomi énekes a feleségével együtt azt üzente: a szerelem bizony megesik az emberrel.

screenshot_5

Egy kisgyermekes álompár Libanonból: Ramy és Dalida Ayach. A férj énekes, a feleség divattervező. Ramy a hosszú képaláírásban egyáltalán nem rejti véka alá, hogy több mint három év házasság után még mindig odavan a feleségéért.

screenshot_6

Ugyancsak Libanonban Yara, az énekesnő szólóban, de szerelempiros ruhában kívánt boldog Valentint a rajongóinak. Egyben szeretetéről is biztosította őket.

screenshot_7

Myriam Fares, aki szintén libanoni és ugyancsak énekes, csupán ünnepi tortáit mutatta meg.

screenshot_8

Mi azért mi megmutatjuk őt magát is:

Végül még egy libanoni énekesnő, Elissa rózsái. Azt titokban hagyta, hogy kitől kapta a nem apró csokrot. Nyitóképünkön egyébként szintén ő látható. Naná, hogy pirosban.

screenshot_9

A Twitterről azt is tudjuk, hogy a Valentin-napot koncerttel töltötte. A bejrúti Four Seasons-ban.

screenshot_10

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez