Hollywood királynője lemészárolta maffiózó párját, majd kiskorú lányával vitette el a balhét

Gyere azonnal! Lana leszúrta a maffiózót! Az ágya úgy néz ki mintha disznóvágás után lennénk!

Ezt kiáltotta a telefonba Lana Turner ügyvédje. A detektív, akit az ügyvéd hívott, meg is érkezett a házhoz. Ő törölte le a szép szőke színésznő ujjlenyomatait a gyilkos késről. Az ügyvéd ugyanis azt találta ki: kenjék az egészet a 14 éves lányra. Aki biztos, hogy hallgatni fog, hiszen az anyja a maffiózó ágyában találta meg – meztelenül.

40es

A forgatókönyv bejött: a bíróságon az esküdtszék elfogadta azt a magyarázatot, hogy a 14 éves lány anyja védelemében ölt. Ezért nem is ítélték el. A rendőrfőnök gyanakodott: miért nincs ujjlenyomat a gyilkos fegyveren? Miért hallgat az állítólagos gyilkos? Megfenyegette a detektívet és az ügyvédet: bíróság elé állítja őket, mert átverték az igazságszolgáltatást. Csakhogy a detektívnek és az ügyvédnek volt egy dossziéja a rendőrfőnökről. Ez örökre elvágta volna az ambíciózus főrendőr karrierjét. Ezért a perből nem lett semmi. Aztán a detektív a halála előtt mesélni kezdett. Ebből lett az a könyv, melyet most tett közzé Darwin Porter történész.

lana_turner

Szerinte egész Hollywood tudta: Lana a gyilkos. Ő volt akkoriban a végzet asszonya, 1946-ban ő játszotta A postás kétszer csenget női főszerepét. Azt a nőt, aki segít szeretőjének megölni a férjét.

lana_turner_1943

 

Lana Turner nyolcszor ment férjhez. Emellett számtalan szeretőt tartott. Többek között Johnny Stompanatót is. A törekvő maffiózó abból élt, hogy elcsábított sztárokat, majd pedig zsarolni kezdte őket. Ez önmagában elég ok lett volna a gyilkosságra. Lana Turner be is szerezte a késeket. Aztán egyszer rosszkor érkezett haza: ott találta a szeretőjét a saját ágyában a 14 éves lányával. Mindketten aludtak a szeretkezés után.

lana-turner-401260_960_720

 

A dühös anya a konyhába ment, elővette a nemrég megvett konyhakést és hasba szúrta vígan horkoló maffiózó párját. Aztán hívta az ügyvédet, aki mozgósította az ismerős detektívet. A szép Lana pedig Frank Sinatrát hívta. Aki szintén a szeretője volt, és köztudott volt róla: kapcsolatban áll a maffiával. Sinatrának az volt a dolga, hogy megértesse a maffia főnökeivel: csakis magánügy áll a gyilkosság mögött. A maffiózó nem a zsarolás miatt halt meg, ami a maffiának hajtott hasznot, hanem azért, mert ágyba vitte Hollywood királynőjének 14 éves lányát. Sinatra teljesítette a feladatot. Lana Turner pedig továbbra is Hollywood királynője maradt, noha mindenki tudta az USA filmfővárosában: ő szúrta hasba maffiózó párját, nem pedig 14 éves lánya – állítja egy új könyv, melyet a Daily Mail ismertet.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez