Több mint zene, életérzés – megint Budapesten a Postmodern Jukebox

Tavaly májusban már jártak itt, most közkívánatra visszatértek. Múlt századvégi varázslattal érkezett Budapestre a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.
Ma, vagyis március 27-én a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet a formáció.

Már 75 európai városban teltházas koncert van mögöttük, és a közeljövőben vár rájuk 16 újabb város Ausztráliában, Új-Zélandon és további 45 észak-amerikai helyszín is. Budapesten ma este a Papp László Sportarénába lépnek fel.

Az előadás egyedülálló:  nemcsak zenei, hanem tapasztalati élményt is nyújt. A Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox-ban játszó tehetséges zenészek és énekesek újragondolt egyedi stílusban adják elő dalaikat, érintve 1920-as évek swing-klasszikusait.

 

A zseniális zenei feldolgozásokat, videókat Scott Bradlee rendezi, a YouTube videóik vírusként terjednek az interneten, rövid időn belül rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Több mint 500 millióan nézik és hallgatják őket és több mint 2 millióan iratkoztak fel eddig YouTube csatornáikra.

Kiemelkedő nézettségű a Postmodern Jukebox Miley Cyrus’ “We Can’t Stop” dala, melyet doo-wop stílusba dolgozták fel és több mint 15,8 millióan láttak, továbbá a Creep nevű dal, melyet 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulált a People magazin. A Multi-Grammy díjas Lorde énekes kedvence a “Royals,” amit 15.9 millióan hallgattak meg.

A Postmodern Jukebox elmossa a generációk közötti zenei határokat, élő show-ja semmihez sem hasonlítható. Nem egy zenekar, hanem inkább egy életérzés. A szervezők küldetése, hogy néhány órára kiszakítsák a nézőt a valóságból, hogy A nagy Gatsby húszas évekbeli álom estélyeihez vagy Sinatra legendás szilveszteri mulatságaihoz hasonló élményben legyen részük. Aki szeretne ebben az igazán felejthetetlen és lenyűgöző zenei kalandban részt venni, az megteheti ma este 8-tól a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez