Szerelmi bánat miatt gyilkol a kopasz óriás, akit több államban is keresnek az USA-ban – videó

Séta közben lőtt le egy ártatlan 74 éves férfit Clevelandben az a 37 éves gyilkos, aki a Facebookon el is dicsekedett a tettével. Sőt azt állította: összesen 15 embert gyilkolt meg!

Steve Stephens két méter magas és több mint száz kiló. Teljesen kopasz és szakállas. Fegyvere van és egy fehér Fordban köröz valahol Cleveland környékén. Ohio állam rendőrsége attól tart, hogy a gyilkosság után egy szomszédos államba menekült a gyilkos, ezért riadóztatták a rendőröket New York, Indiana, Pennsylvania és Michigan államban is.

Miért öl meg ártatlan embereket a valószínűleg elmebeteg férfi, aki egy elmeotthonban dolgozott? Ő maga mindenért exbarátnőjét okolja, akivel három évig élt együtt. A nőt most védőőrizetbe helyezte a rendőrség, mert nem lehetetlen, hogy ő a gyilkosságsorozat igazi célpontja. A húsvét vasárnapi gyilkosság nagy visszhangot váltott ki az Egyesült Államokban, hiszen a tettes maga tette fel a videót a Facebookra.

 

A közösségi oldalakon természetesen azonnal vita alakult ki arról, hogy ki vásárolhat fegyvert Amerikában? Obama elnök többször indítványozta a fegyvervásárlás korlátozását, de eredménytelenül. A fegyverlobbi mindig erősebbnek bizonyult. Trump viszont híve annak, hogy ne korlátozzák a fegyverek eladását. Ő az első elnök 1983 óta, aki elmegy az Országos Fegyverszövetség, A National Rifle Association közgyűlésére. Legutóbb Reagan elnök járt ott, hogy megköszönje azt a támogatást, melyet a szövetségtől kapott. Ő éppen úgy, mint Trump, az amerikai szabadságjogok részének tekintette, hogy a szabad polgárok szabadon vásárolhassanak fegyvert, hogy aztán más szabad polgárokat lepuffanthassanak…

Fotó – Stephens exbarátnőjével

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez