Jó nyár lesz az idei

A budapesti szállodáknak egészen biztosan. A nagy nyári sportesemények, a FINA világbajnokság és a Forma-1 idejére már nehéz volna szobát foglalni. Vagy inkább lehetetlen.

Nincs ez másképp a Kempinskiben sem. A 120. születésnapját nemrégiben ünnepelt hotellánc budapesti tagjának életében az elmúlt két esztendő nagyon sikeres volt, akárcsak a többi ötcsillagos szállodáéban –  meséli Dudás Ildikó PR-igazgató. Az idei év pedig, ha lehet, még jobbnak ígérkezik az előrejelzések szerint. Ehhez mindenképpen köze van a vízes vébének és a Forma 1-nek.

Európa legrégebbi luxus szállodacsoportjának tagjaként a 25 éves, belvárosi Kempinski Hotel Corvinus már most, a nagyon szezon kezdetétől az összes termét felújítva kínálja a vendégek, köztük a sportvezetők rendelkezésére. De rajtuk kívül a konferenciaturizmus résztvevői is jól fogadják az új lehetőségeket. Akárcsak azok, akik társasági eseményekhez – például esküvőkhöz – keresnek elegáns helyszínt.

infinity-room_full-gala_resize

Az első emeleti rendezvényszintet teljes egészében felújították, a legújabb technikai és a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokat alkalmazták. Az eredmény: kozmopolita elegancia és friss, innovatív rendezvényszolgáltatás. Nemcsak a termek méretei és a lehetőségek száma nőttek, de még a szálloda kortárs művészeti gyűjteményébe is újabb darabok kerültek. A Grand Roomban, a nagyteremben látványkonyhákban remekelnek a séfek, kezet fog a dizájn és a gasztronómia – de kisebb, meghittebb termek is vannak, kisebb és meghittebb eseményekhez és tárgyalásokhoz. A megújult tíz teremben a hang-, a fény- és a videólehetőségek egészen egyedülállóak.

foyera_resize17-ben nem csak a 120. születésnapját ünnepli a Kempinski, hanem a visszatérését is Amerikába. A Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana júliusban nyílik meg Kubában, a szigetország első ötcsillagos luxusszállójaként az Óváros egyik gyönyörű történelmi épületében.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez