Luxus helyett káosz várta a fesztiválozókat a Bahamákon

A Fyre fesztivál beharangozójához képest rendesen leszerepelt, hiszen még el sem készült a helyszín, amikor a látogatók megérkeztek.

A Bahamákon található Exumán nagy meglepetés érte a Fyre fesztiválra érkezőket: a 12.000 dolláros jegyükért ugyanis a reklámokon szereplő luxusvillák helyett rogyadozó sátrak, a minőségi ételek helyett pedig sajtos szendvicsek várták őket. Maga a helyszín pedig még félkésznek sem látszott, a káosz és a szervezetlenség uralkodott a szigeten – áll a Telegraph beszámolójában.

A szervezők eredetileg a Coachella fesztivál mintájára, egy trópusi luxusfesztivált hirdettek meg, amire szép számban el is keltek a jegyek. A várakozásokat azonban enyhén szólva alulmúlta az, ami a helyszínen várta a vendégeket. A közösségi oldalakat pillanatok alatt elárasztották az ott készült képek, sokan felháborodtak, hogy a sok ezer dollárért megvásárolt jegyükért még minimális ellátásban sem részesültek. A botrány hatására egy nap után le is fújták az egészet, miután az egyik húzónév, a Blink-182 lemondta a fellépést a szigeten.

Végül a helyi légitársaság ingyen hazaszállította a többnyire Egyesült Államokból érkező csalódott embereket, akik közül sokan most a jegyek árának visszatérítését követelik a szervező cégen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez