Dunakeszi mozdul – új sportkezdeményezés indult

Dunakeszin együtt sportolhat az egész város a friss levegőn. Elindult a Mozdulj Dunakeszi programsorozat, amely hetente háromszor: hétfőn, szerdán és pénteken várja a város mozogni vágyó lakóit a Katonadombon.

A négyhónapos programsorozatot profi edzők vezetik. A tegnapi, első napon kegyes volt az időjárás – kellemes hőmérséklet, ragyogóan szép, napsütéses kora este, dunai levegőt hozó szellő, madárcsicsergés közepette mozoghattak a város lakói, lendületes zenei kísérettel. A Katonadombra nemre és korra való tekintet nélkül rengetegen kilátogattak, hogy részt vegyenek az első edzésen, melyet a dinamikus és másokat is jó energiával feltöltő fitneszedző, Kutasi Kelly tartott. Akit elkísért ezúttal kolléganője, Viki is, aki szintén a színpadon segítette a mozogni vágyókat.

dk2

Aki elmondta, hogy már több, mint egy hónapja gyakorolta, hogyan tudja emészthetővé, biztonságossá és szerethetővé tenni a csoportos funkcionális edzés módszerét a mozogni vágyók számára. Sikerült neki. Szerdán jön a második kör, ezúttal a tavalyi edzéseket tartó Borsos Péterrel lesz mód együtt mozogni, pénteken pedig Nagy Amarillával. Aki pedig újra Kellyvel szeretne tornázni, az jövő hétfőn találkozhat ismét vele.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez