Több hete lehetett egy holttest egy fán Németországban, mire észrevették

A helyiek úgy gondolják, egy tragikus sorsú fiú lehet az áldozat, akit jól ismertek a környéken.

Észak-Rajna-Vesztfália tartományban, Möchengladbach városában egy járókelő vett észre egy mozdulatlan testet az egyik sétája során egy fán, április 29-én. Nem volt benne biztos, hogy valóban egy emberi testet lát, de kihívta a rendőrséget, hogy nézzék meg ők is a furcsa jelenséget. A rendőrök kiérkezve megállapították, hogy egy holttestről van szó, majd értesítették a tűzoltókat, akik lehozták a 3-4 méter magasan levő testet a fáról.

A boncolás során kiderült, hogy már hetek óta lehetett ott a test a fán, mire észrevették, az azonosítását azonban még nem sikerült elvégezni. A hét végére ígértek eredményt. A halál oka sem tisztázott még, de feltehetőleg nem az éhezés okozta a halál beálltát, drogokra, esetleg kihűlésre gyanakodnak a szakemberek.

A Rheinische Postnak nyilatkozó helyiek azonban már tudni vélik, ki lehet az áldozat. Egy helyi, 17 éves fiút sejtenek a tragédia mögött, akinek  édesanyját 2014-ben saját apja szúrta halálra – a támadásban pedig ő maga is életveszélyes sérüléseket szerzett, amikor próbálta az anyját megvédeni. Ezt követően indult el a lejtőn: részt vett különböző bűncselekményekben, majd pszichiátriai kezelés alatt állt. Ekkor vette fel a furcsa szokást is, amely miatt úgy gondolják, az ő testét találhatták meg. Elkezdett ugyanis felmászni a fákra, és a tetőkre, és mivel hajléktalanként élt, az éjszakákat is gyakran ott töltötte.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez