Itt tölti Pippa Middleton és férje a nászutat

Egy csodaszép szigeten pihenik ki a lagzival járó fáradalmakat, abban a házban, ahol korábban Marlon Brando is megfordulhatott.

Pippa Middleton és férje, James az esküvő és a lagzi után sietősre fogta: alig 24 órával később már a los angelesi repülőtéren látták őket, útban nászútjuk helyszínére. 11 órás repülőút után meg is érkeztek Francia Polinéziára, a Társaság-szigetekhez tartozó Tetiaroa szigetcsoporthoz, ahol azóta is tartózkodnak.

000brando3

A Marlon Brando kedvenc pihenőhelyeként elhíresült atollon most több luxusvilla is áll. A színész egykor meg is kapta őket, egészen pontosan 99 évre – ugyanis annyira beleszeretett a 13 kisebb szigetből álló világba, hogy Francia Polinézia végül átengedte neki a terület használati jogát, de csak az említett időtartamra.

000brando4

Pippa és James a pletykák szerint a The Brando névre keresztelt luxusvillában pihenik ki a fáradalmakat, ahol korábban olyan hírességek is megfordultak, mint Barack Obama. Az ingatlanhoz tartozik egy privát strand, belül pedig mindenféle extra megtalálható, amire csak egy pár vágyhat. Az ára viszont elég borsos: 2700 dollárt kérnek el egy éjszakáért a luxusparadicsomban.

Fotók: Facebook – The Brando

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez