Lefújták az esküvőt, hajléktalanokat vendégelt meg a menyasszony

Egy amerikai menyasszony élete igazi rémálommá vált, amikor az esküvőjét le kellett mondania. Ő azonban úgy döntött, a legjobbat hozza ki a helyzetből – segít másokon.

Sarah Cummins élete nagy napját a legtökéletesebbre szerette volna, ezért a fényűző Ritz Charles villát foglalta le az esküvőjére Carmelben, Indianában. Az esemény előtt azonban minden borult, lefújták az egész ceremóniát. Az okokról nem beszéltek a sajtónak, de egyes értesülések szerint az ex-vőlegény édesanyja hirtelen meghalt – talán ennek is köze lehetett a szakításhoz. A 30.000 dolláros menyegzőre azonban már minden kész volt, az ételektől kezdve a dekorációig és a helyszín is várta a vendégeket – akiket viszont arról értesítettek, hogy az esküvő elmarad.

A 25 éves menyasszony túllépett fájdalmán. Az esküvőszervező cég segítségével felhívta a környék hajléktalanszállóit, és meghívta az ottani lakókat egy 170 fős vacsorára. Erre az ex-vőlegény is áldását adta, aki a költségek nagyobb részét állta, és úgy nyilatkozott az Indy Star magazinnak, hogy boldog, amiért egykori menyasszonya képes volt egy ilyen önzetlen döntést meghozni ebben a nehéz helyzetben. A nászútra pedig édesanyjával utazott el az összetört szívű menyasszony a Dominikai Köztársaságba.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez