Így élnek a hipergazdag lányok és fiúk Dubajban

Ki ne ismerné a Rich kids sorozatot a közösségi médiából? Mi is közöltünk már ilyen fotókat Teheránból vagy Moszkvából. Most a legek legje, Dubaj jön.

A Rich Kids of Dubai-ra azok cuccolják föl az életüket, akiknek nem gond ezer dirhamot (72.000 forint) kifizetni egy teáért a világ legmagasabb épületében, a Burdzs Kalifában. Az Egyesült Arab Emírségek világszerte irigyelt fiatal polgárai tényleg fürdenek a pénzben, és ezt kicsit sem titkolják. Louboutinek, Chanelek, Ferrarik és Lamborghinik váltakoznak egzotikus házikedvencekkel és magánrepülőkkel a bejegyzésekben.

screenshot_16

Az oldal már eleve azt vallja magáról, hogy Dubaj legmesésebb embereit mutatja meg. A dubaji autókat, a dubaji divatot, a dubaji házakat. A dubaji álmot.

screenshot_17

Az érintettek a posztok alapján a napjaikat luxusjachtokon töltik vagy a medencében egy üveg pezsgővel. Megveszik a legújabb Chanel-táskát vagy Louboutin tűsarkút, Versace csészékből szürcsölgetik a teát valamelyik nagyon menő étteremben. A Lamborghinijükkel indulnak a tengerpartra, szivarjukat szívják több millió dolláros lakásaik teraszán, ahonnét a Burdzs Kalifában és a dubaji felhőkarcolók vonalában gyönyörködnek. A pezsgőfürdőjükben ülve persze.

screenshot_6

screenshot_7

screenshot_8

screenshot_10

Gepárdukat sétáltatják az utcán vagy ültetik az ölükbe a kocsiban, és ha ki akarják kerülni a csúcsforgalmat, az sem gond: bármikor beülhetnek egy helikopter-taxiba.

screenshot_13

screenshot_14

screenshot_9

Vagy besétálhatnak a hatalmas gardróbjukba, ahova az egyenruhás portás segítségével végzett shoppingolás után kerülnek az új szerzeményeik.

screenshot_11

 

screenshot_12

A Rich Kids of Dubai egyelőre 400 poszttal büszkélkedhet. A szám azonban biztosan nőni fog. 2016-ban 5 ezer dollármilliomos költözött Dubajba, egy évvel korábban 3 ezer. Az Egyesült Arab Emírségek pedig most először betört abba az elitklubba, ahol az a 20 ország szerepel, melyekben a legmagasabb az ultragazdag polgárok koncentrációja. Tavaly 16 dollármilliárdos élt ott, ma már 21.

screenshot_15

Forrás: Gulf News

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez