Venne olyan tükröt, amely megszámolja a ráncait?

Hamarosan boltokba kerül a szépségipar legújabb innovációja, az okostükör, ami a ráncok mellett a bőrhibáival is szembesíti a vásárlóit.

A hagyományos tükröknek leáldozott, a technológia ugyanis ezt az egyszerű tárgyat is megreformálta. Egy új eszközzel, az okostükörrel rukkolt elő egy tajvani cég: a kamerával ellátott tükör analizálja az arcot, majd megmutatja azokat a dolgokat, amiket a legtöbb nő nem szeretne látni. Megszámolja a ráncokat, a szem alatti karikákat, a tág pórusokat, és másfajta, kisebb bőrhibákra is felhívja a figyelmet, majd javaslatot tesz arra, hogyan és milyen termékekkel lehetne ezeket orvosolni.

00000himirror

 

Az innovációt a berlini IFA technológiai kiállításon mutatták be, forgalomba pedig novemberben kerül az Egyesült Királyságban. A HiMirror nevet kapott okostükörről a cég vezetője azt mondta, hogy bőrgyógyászokkal és fitnesz-szakemberekkel dolgozták ki. Egy bármikor elérhető szépségtanácsadót szeretnének adni az embereknek – elég borsos áron, egy készülékért ugyanis 320 fontot, vagyis több mint 100 ezer forintot kell majd kifizetni.

00000himirror2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez