El sem hinnéd, milyen normálisak a leggazdagabbak feleségei

Sokan gondolják azt, hogy a milliárdosok szupermodelleket vesznek feleségül, akik aztán álló nap a szépségszalon – edzőterem – luxusboltok háromszögben mozognak. A Bright Side összeállítása szerint nagyon nem így van.

Legalábbis nem feltétlenül. Nézzünk hát néhány példát!

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

zuckerberg

Mark Zuckerberg, akinek a nettó vagyona tavaly novemberben több mint 50 milliárd dollár volt, még harvardi diákként találkozott későbbi feleségével. Priscilla mindig támogatta az elképzeléseit és hitt a sikerében. 2012 tavaszán házasodtak össze, szerény ceremónián az otthonukban. 2015 decembere óta egy kislány szülei. A babának nagyon örült a pár magyar pulija, Beast is, akinek 2,7 millió követője van a Facebookon. Köztük mi is.

Bill és Melinda Gates

gatesfoundation.org
gatesfoundation.org

A világ leggazdagabb embere (90 milliárd dollár) a nyolcvanas évek végén találkozott későbbi feleségével. Méghozzá egy konferencián, amit a Microsoft rendezett. Melinda is a cég munkatársa volt. 1994-ben házasodtak össze és három gyermeket nevelnek. Nem akárhogy, erről ITT már írtunk. Ők hozták létre a világ legnagyobb jótékonysági alapját is.

Warren Buffett és Astrid Menks

ibtimes.com
ibtimes.com

Warren Buffett a világ egyik legismertebb befektetője, 70 milliárd dolláros vagyonnal. Astriddal a 70-es években találkozott, amikor a nő pincérként kereste a kenyerét.  A korkülönbség 16 év köztük.

Larry Page és Lucinda Southworth

dailymail.com.uk
dailymail.co.uk

Larry Page a Google egyik alapítója, 30 milliárd dolláros vagyonnal. Keveset tudni a párjáról, aki hét évvel fiatalabb nála és érthetően próbál minden figyelmet elhárítani magáról. Annyit azért tudunk, hogy néhány hónapos együttjárás után házasodtak össze.

Jeff és MacKenzie Bezos

bezos

Jeff Bezos az Amazon alapítója és az idén néhány órára a világ leggazdagabb embere is volt. A pár 1992-ben találkozott. MacKenzie később azt mondta a Vogue magazinnak: “egymással szomszédos irodákban dolgoztunk és nap mint nap hallottam a gyönyörű nevetését. Hát hogy ne szerettem volna bele?” Egy évvel később összeházasodtak, ma már négy gyermekük van.

Richard és Joan Branson

mamamia.com
mamamia.com

A Virgin cégcsoport alapítója, akinek vagyona 5 milliárd dollár körül van, egy régiségboltban futott össze későbbi feleségével. A nő férjnél volt, de addig udvarolt neki, amíg az egy év múlva el nem vált, hogy vele kösse össze az életét. Két gyermekük van.

Amancio Ortega és Flora Pérez Marcote

7934160-2724367f324d5173c94e237579f220f3_840-1478124179-650-3c03da8547-1480586564

Az Inditex a világ legnagyobb divatipari cégcsoportja – olyan márkákat tömörít, mint a Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque és Lefties. Tulajdonosa, Amancio Ortega 70 milliárd dollárt mondhat a magáénak. Felesége a titkárnője volt, mielőtt 2001-ben összeházasodtak.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez