Osztálytársaim közül többen Kim Dzsongun szexrabszolgái lettek

Az ifjú diktátor családjának belső köréhez tartozott az a 26 éves lány, aki fivérével és anyjával Dél-Koreába menekült. Édesapja ezredes volt és közel állt a Kim dinasztiához, mely évtizedek óta vaskézzel kormányozza a világtól elzárkózó nemzeti kommunista rendszert.

“Gyerekkoromban ismertem Kim Dzsongilt is” – meséli Szöulban Hí Jeon Lim. Ez természetesen álnév, mert mindenki retteg a diktátor bosszújától. Különösen azóta, hogy saját féltestvérét is meggyilkoltatta Malajziában. 

A fiatal lány elitiskolába járt és azt vette észre, hogy csinosabb osztálytársnői eltűnnek. Pletykák nyomán kiderült: bejutottak abba a szórakoztató brigádba, mely abban a megtiszteltetésben részesül, hogy az emberölésben megfáradt ifjú diktátort felvidítsa. Ha valaki nemet mond a dagi diktátornak, akkor likvidálják. Ez akkor is megeshet, ha a szexrabszolga teherbe esik. “Királyi vérből” ugyanis nem szülhet akárki gyermeket!

Már fiatalkorban hozzászoktatnak mindenkit Észak-Koreában, hogy a diktátor akarata szent. Aki ellenáll, az elveszett. Az ezredes elvtárs lányának osztályát például kivezényelték egy kivégzés megtekintésére Phenjanban. Legkevesebb tízezer ember nézte végig a nyilvános kivégzést, mely 11 észak-koreai zenész életének vetett véget. A vád ellenük az volt, hogy pornóprodukcióban vettek részt. Azt, hogy valójában mit követtek el és miért kellett meghalniuk, senki sem tudta a jelenlevők közül. A 11 szerencsétlen halálraítéltet légvédelmi ágyúk csövei elé kötözték. Majd 11 ágyúlövés és a zenészek holttestének darabjai szanaszét repültek a téren. Ezek után tankok jelentek meg, melyek átgázoltak a holtak maradványain. Ilyen nyilvános kivégzések nevelik az ifjúságot arra, hogy mindenáron engedelmeskedjen a Kim dinasztiának.

A furcsa rendszer szinte minden pénzét a hadseregre költi, miközben a lakosság nyomorog. Csak a diktátor körül lévő elit élvez 21. századi emberhez méltó életet. De ők is rettegnek. Ezért az ezredes elvtárs lánya, anyja és fivére élete kockáztatásával Dél-Koreába szökött, ahol álnéven élnek, mert rettegnek a diktátor bosszújától.

Forrás: Daily Mail

Fotó: Pixabay

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez