Hattagú családját irtotta ki egy férfi Japánban

Egy 32 éves férfi felgyújtotta a lakást, ahol neje és öt gyermeke élt Hitachi városában, Japánban. A helyi rendőrségen jelentkezett a férfi, hogy lakása leégett és családja emiatt elpusztult. A rendőrök faggatni kezdték és kiderült a szörnyű igazság: családirtás történt.

A férfi először leszúrta egyik lányát, majd hajnalban felgyújtotta a lakást. A kislány még élt, amikor a tűzoltók rátaláltak, de a kórházban meghalt. Az orvosok most azt vizsgálják, hogy a többi családtag halálának valóban a tűz volt az oka vagy pedig a családfő megmérgezte őket? A rendőrség feltételezi, hogy később azért gyújtott tüzet, hogy a nyomokat eltüntesse.

Mindezt miért? – faggatták a rendőrök a férfit, de az nem adott kielégítő magyarázatot. Japánban hagyománya van az öngyilkosságnak, melyet olykor az egész családra kiterjesztenek. A japán közvélemény ennek ellenére megdöbbenve fogadta a hírt, hogy egy családapa hattagú családjával végzett és nem tudott választ adni végzetes tettének okára a távol-keleti szigetországban.

Fotó: Pixabay

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez